In stock

Interaktivna lutka

3,900.00  RSD

Категорија:

????‍????????Interaktivna lutka koja hoda, priča, peva, aktivira se pljeskom????‍♀️????

Inteligentna lutka Walking doll je lutka koja će zabaviti svako dete. Sa jednim pritiskom na stomak lutke ona će pevati pesmice, sa drugim će hodati (kao i sa pljeskom, aktiviraće se na zvuk), sa trećim će pričati sa vama.

Sve što treba da uradite je da aktivirate lutku pomoću dugmeta na njenim leđima, nakon čega će vam se ona predstaviti svojim imenom i nadimkom, pozdraviti i počeće da demonstrira svoje mogućnosti i da vas pozove na igru. Kada se aktivira, lutka će odgovoriti na svaki vaš pljesak. Lutka peva i govori u potpunosti na Engleskom i vrlo brzo će postati najbolji prijatelj vašeg deteta.

Lutka nosi roze haljinu sa tufnama i čipkom i ružičaste cipele. Lutka se uključuje prekidačem za uključivanje/isključivanje na leđima i aktivira dugmetom na stomaku. Ima prelepu plavu kosu sa dve pletenice i mašnicama, dok joj je traka u kosi trajno pričvršćena za glavu. Kosa je mekana i prijatna na dodir – skoro kao prirodna. Lutka može da zatvara i otvara oči kada je polegnete.
Lutka ispod cipela ima podlogu od pene za hodanje po glatkim površinama. Ne preporučuje se stavljati lutku na prostirke, neravne površine jer tada neće hodati. Lutka ima pokretne zglobove. Napravljena je od kvalitetnog materijala veoma čvrsta i zabavna za igru. Lutka je u lepom pakovanju, idealna za poklon. Pogodno za uzrast 3+.
Lutka koristi 3×1.5AA baterije ( ne dolaze u kompletu )
Veličina lutke: 42×12 cm
Veličina pakovanja: 45x23x13 cm