In stock

Gitara sa mikrofonom

1,490.00  RSD

Категорија:

Gitara i mikrofon set za igru

 

Gitara dolazi sa 10 tastera za reprodukciju muzike i 3 funkcionalna tastera. Dete će moći uživati u raznim pesmama ili čak stvarati svoje melodije pritiskom na tastera sa notama. Ova igračka pruža kreativnost i muzičko obrazovanje u isto vreme.

 

Dimenzije ove igračke su prilagođeno za male ruke. Mališani će lako moći da drže gitaru i sviraju svoje omiljene melodije kad god to požele.

 

Ova dečja gitara je više od zabave – ona razvija i obrazuje. Kroz slatku muziku, deca će poboljšati svoju memoriju, auditivni razvoj, koordinaciju oka i ruke, i emocionalnu inteligenciju. Takođe će razvijati svoje razumevanje muzičke teorije, što je ključno za kasniji razvoj muzičkih veština.

 

 

Savršen poklon za svaku priliku

 

Dečija gitara je odlična ideja za poklon za decu za Božić, rođendane, Novu Godinu, ili bilo koju posebnu priliku. Ova igračka će ih inspirisati da uživaju u lepoj muzici i razvijaju ljubav prema umetnosti. Takođe, može poslužiti kao dekoracija za dom ili zabavu, stvarajući toplu muzičku atmosferu.

 

Ova igračka je kombinacija zabave i obrazovanja koja će unaprediti razvoj dece, pružajući im sate bezbrižne raspevane igre i učenja.

 

Specifikacije:

 

Dimenzije gitare su: 44.5 x 15 x 3 cm

Napajanje: 3 AA baterije (nisu uključene u pakovanje)