In stock

Supermarket sa kolicima

6,500.00  RSD

Категорија:

Supermarket sa kolicima je sastavni deo svakog detinjstva.
U setu ćete pronaći sve potrebne elemente za trgovinu. Među 47 elemenata pronaći ćete plastične kutije za voće, povrće, jaja i kartonske kutije koje imitiraju pakovanje keksa, soka, slatkiša ili pizze.
Dodatnu zabavu za dete čine terminal za plaćanje i skener barkoda, koji proizvode zvukove slične pravim aparatima i imaju svetlo. Pult s policama omogućit će elegantan raspored asortimana. Vreme je za kupovinu! Igranje nije samo zabavno, već i puno učenja. Deca vole oponašati odrasle dok se igraju. Steču socijalne vještine i uče igrati uloge koje ih čekaju u odrasloj dobi. Osim toga, igrajući se u grupi, dete će naučiti pravilnu komunikaciju i saradnju, te će razviti socijalne veštine. Igraonica izvrsno potiče maštu, potiče kreativno i nekonvencionalno razmišljanje te razvija manuelne sposobnosti najmlađih. Igračka je izrađena s pažnjom na najmanji detalj, od visokokvalitetne plastike. Oduševljava svojim detaljima – šarene grafike, kovanice, novčanice i prehrambeni proizvodi učinit će da se vaše dete oseća kao u pravom supermarketu.
Set uključuje: Kolica za kupovinu, Vagu, Terminal za plaćanje, Skener barkoda, Kartica za plaćanje, kovanice, novčanice, jogurti mleko, sokovi od naranče, šećer, kafa, keksi, slatkiši, pistacije, 2x paprike, 3x jaja, baget, banana, mango, jabuka, šargarepa, kukuruz, artičoka kroasan, set nalepnica… Starost: 3+
Napajanje terminala za plaćanje.: 2x AA 1.5V baterije (nisu uključene)
Napajanje skenera barkoda: 2x AAA 1,5 V baterija (nije priložena)
Materijal: Plastični + kartonski elementi
Broj elemenata: 47
Dimenzije trgovine: 53 x 34 x 79 cm
Dimenzije kolica: 20 x 33 x 41 cm
Dimenzije paketa: 60cm x 19cm x 44 cm Upozorenje! Ova igračka nema LCD ekran ili funkciju kalkulatora.