In stock

Set za pravljenje kikica

2,590.00  RSD

Категорија:

***MEGA SET SA DOSTA DODATAKA ***

Set za pravljenje kikica je kreativan i zabavan alat koji omogućava izradu šarenih i ukrasnih kikica različitih oblika i veličina.

Set za pravljenje kikica je magičan alat koji otvara vrata svetu maštovitih i zabavnih kreativnih projekata. Ovaj set obično sadrži sve što vam je potrebno da stvorite čarobne kikice koje mogu poslužiti kao ukras za različite predmete ili kao delovi raznih umetničkih kreacija.

Ključne karakteristike i prednosti seta za pravljenje kikica uključuju:

  1. Raznolikost kikica: Set obično sadrži razne boje i veličine kikica, omogućavajući vam da eksperimentišete i stvarate različite uzorke i dizajne.
  2. Praktični alati: Uz kikice, set često uključuje i alate kao što su pinceta, lepak ili specijalne podloge za pravljenje kikica kako bi se olakšao proces kreacije.
  3. Inspiracija za kreativnost: Set za pravljenje kikica može biti izvor inspiracije za različite projekte, uključujući izradu čestitki, ukrasa za odeću, šešira, obuće, ili čak umetničkih slika.
  4. Zabava za sve uzraste: Ovaj set je pogodan za kreativne aktivnosti za decu, tinejdžere i odrasle. To je odličan način da se provede vreme sa porodicom ili prijateljima.
  5. Lični dodaci i pokloni: Kikice koje stvorite mogu biti sjajni lični dodaci ili originalni pokloni za voljene osobe.
  6. Izražavanje individualnosti: Set za pravljenje kikica vam omogućava da izrazite svoju individualnost i kreativnost kroz jedinstvene kreacije.

Set za pravljenje kikica je više od običnog kreativnog alata – to je mogućnost da izrazite svoju umetničku stranu i stvorite šarene i zabavne dekoracije ili dodatke. Bilo da ga koristite za hobije, umetničke projekte ili kao alat za razvijanje maštovitosti kod dece, ovaj set je odličan dodatak svakoj kreativnoj kolekciji.

U paketu, pored aparata, stižu mnogi nastavci za pravljenje kikica.

Boja: Roza

Маterijal: ABS

Dnzije: 9,1 x 24cm.