In stock

Drveni stoni fudbal

Drveni stoni fudbal je interaktivna igra koja budi i razvija takmičarski duh. Mada zahteva izvestan stepen motoričke zrelosti, ona pospešuje dodatni razvoj fine motorike i koordinacije između oka i ruke.

6,200.00  RSD

Категорија: Ознаке: , ,

Drveni stoni fudbal je interaktivna igra koja budi i razvija takmičarski duh. Mada zahteva izvestan stepen motoričke zrelosti, ona pospešuje dodatni razvoj fine motorike i koordinacije između oka i ruke. ??

Sastavni deo ove igre su planiranje, strategija i poštovanje pravila, pa će dete uz nju i na tom polju učiti da napreduje i da se nosi jednako dobro, kako sa porazom, tako i sa pobedom. ?

Ovaj stoni fudbal je kvalitetno izrađen od drveta (iverice), sadrži ukupno 18 fudbalera u dva tima koji se nalaze na metalnim osovinama. Svaki igrač ima po 3 ručke, što doprinosi dinamici i uzbuđenju tokom igre. Iznad golova sa obe strane nalaze se brojači, kako bi se lako pratio rezultat, a u setu dolaze i dve kvalitetne loptice od čvrste plastike. ⚽⚽

Sto se montira na 4 nogare, a u kompletu se dobijaju svi odgovarajući šrafovi i delovi za montiranje. Vrlo je lagan i lako prenosiv, a zauzima veoma malo prostora. ?
-Dužina x Širina x Visina: 62x69x36,5cm

Materijal: Drvo – Metal.