In stock

Tobogan – set za igru 3 u 1

Ovaj sjajni i šareni set za igru 3 u 1 nudi 3 funkcije: gladak tobogan, čvrstu ljuljašku, košarkaški obruč i ono za šta je namenjeno porodičnoj i domaćoj upotrebi na otvorenom. Svi elementi aktivnosti odgovarajuće su veličine za malu decu.

10,500.00  RSD

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: , ,

Ovaj sjajni i šareni tobogan set za igru 3 u 1 nudi 3 funkcije: gladak tobogan, čvrstu ljuljašku, košarkaški obruč i ono za šta je namenjeno porodičnoj i domaćoj upotrebi na otvorenom. Svi elementi aktivnosti odgovarajuće su veličine za malu decu.

【Čvrsti i izdržljivi】: Ovaj sjajni i šareni set za igru 3 u 1 napravljen je od izdržljive plastike , tako da će vaša deca sigurno klizati.

【Glatko klizanje i sigurno ljuljanje】: Dečiji klizač ima blagi nagib i stepenice koje se lako penju nude bebama glatki klizač. Ceo tobogan je spojen glatko bez ivica za nežnu kožu beba. Dečja ljuljačka maksimalno može da drži 36 kilograma sa jakim vešalicama, konopci ljuljaške su napravljeni od visokokvalitetnih materijala, dovoljno je dugačka i sigurna, tako da je sigurno ići u ljuljanje rukom tokom igranja.

【Košarka i obruč】: Košarkaški obruč dizajniran je u skladu sa evropskim i američkim stilom, savršena je za vašeg malisana sportiste da igra košarku. Kada ga ne želite koristiti, lako ga i uklonite.

【Lako za sastavljanje】: Ovaj sjajni i šareni set za igru 3 u 1 može se brzo sastaviti, delove je lako sastaviti zajedno u nekoliko koraka u skladu sa uputstvom. Nisu potrebni komplikovani alati. Za vaše mališane pružiće beskonačnu avanturu! Koriste ga bilo izvana ili izvana. Stepenice za penjanje deci će obezbediti siguran i lak izazov.

Dimenzije : 185cm x 105cm x 135cm

Za uzrast do 7 godina.

Boja

Roze, Plava