In stock

Drveni vozić koji prolazi oko velikog grada

Drveni vozić koji prolazi oko velikog grada – Ovaj veliki Drveni Grad od 48 delova sa prugom i vozićem koji se sastoji od lokomotive i dva vagona koja se spajaju magmetom koji prolaze kroz grad sa kućama, ljufima, autom, saobraćajnim znakovima i drvećem. Sa drvenom šinom od 48 komada vaša deca će moći da razviju svoju maštu dok otkrivaju svoja interesovanja i uče nove informacije.

2,800.00  RSD

Drveni vozić koji prolazi oko velikog grada – Ovaj veliki Drveni Grad od 48 delova sa prugom i vozićem koji se sastoji od lokomotive i dva vagona koja se spajaju magmetom koji prolaze kroz grad sa kućama, ljufima, autom, saobraćajnim znakovima i drvećem. Sa drvenom šinom od 48 komada vaša deca će moći da razviju svoju maštu dok otkrivaju svoja interesovanja i uče nove informacije. Oni mogu da provedu kvalitetno vreme dok stvaraju sopstveni svet sa šarenim kopnenim vozilima, kućama i mostovima. Uključuje automobile, put, most, zgradu i delove koji se pojavljuju na slici. Sa ovim kompletom deca će razvijati svoju maštu dok otkrivaju svoja interesovanja sama da uređuju okolinu, prave puteve i vide gde treba da se grade kuće i kako će biti urednije. Zahvaljujući magnetnoj strukturi vozova mogu da se lepe jedni za druge. Oni mogu oblikovati put do željene dužine spajanjem drvenih železničkih šina. Set sadrži 48 delova: 1 kuća , 1 kula sa satom , 6 drveća , 4 saobraćajna znaka , šine koje se sastoje od 20 delova , 1 automobil , 1 voz sa lokomotibom i 2 vagona , 10 ljudskih figura .

Možete kreirati stazu po zelji. Razvija maštu, fine motoričke sposobnosti i logičko mišljenje kod deteta. Pošto su ove drvene igračke glatke i svetle boje, proizvedene su od „Prirodnog drveta“ tako da se lako mogu farbati po želji. Svi procesi brušenja naših drvenih igračaka se rade ručno kako ne bi izgubile teksturu i ne oštetile ih. Boje koje se koriste u našim proizvodima su u skladu sa EN71_3 standardima bezbednosti igračaka i nisu štetne po zdravlje. Ako se igračke na kraju igre smatraju neophodnim, mogu se obrisati jabukovim sirćetom kako bi se obezbedila njihova higijena. Ne koriste se supstance štetne po zdravlje.

Pogodno za decu od 3+ i više godina.
Veličina osnove: 80×40 cm
Veličina pakovanja: 37x24x6 cm